Våra tjänster

Hjälp att synas
på nätet

I dagens digitala värld är det viktigt för en affärsverksamhet att ha en närvaro på Internet.

Hos Beativ erbjuder vi professionella tjänster i syfte att öka din synlighet online. Vi kombinerar expertis inom webbdesign, e-handel samt sökmotoroptimering för att ta din närvaro på nätet till nya nivåer.

Innehållsförteckning

 1. Ökad synlighet och trafik
 2. Bygga varumärkeskännedom
 3. Förbättrad konvertering

Hur Beativ kan hjälpa dig att synas på nätet

Professionell webbplats

Vi skapar attraktiva och användarvänliga webbplatser som är skräddarsydda för att passa dina behov.

Webbshop

Vi skapar professionella och konverteringsdrivna webbshoppar för e-handelsföretag, främst inom WooCommerce och Shopify.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi optimerar din webbplats för att säkerställa hög synlighet i sökresultaten för relevanta sökord.

Kontakta oss för digital framgång!

Beativ – Din pålitliga partner för en framträdande digital närvaro.

Hjälp att synas på nätet

SEO-Strategi

Varför behöver du skräddarsydda SEO-strategier?

Skräddarsydda SEO-strategier är nyckeln till rätt målgrupp. Här är några skäl till varför du bör investera i en anpassad SEO-strategi:

Relevans och synlighet

Anpassa din SEO-strategi efter din verksamhet och målgrupp i syfte att öka synligheten för din webbplats i relevanta sökningar.

Optimerad användarupplevelse

Skräddarsydda strategier fokuserar både på att tillfredsställa sökmotorernas algoritmer samt på att förbättra användarupplevelsen för besökarna.

Hållbar tillväxt

När du anpassar din SEO-strategi efter dina unika behov och mål skapar du en hållbar grund för en långsiktig tillväxt online.

Var synlig där det verkligen betyder något – på nätet. Med våra skräddarsydda SEO-strategier tar vi din digitala närvaro till nästa nivå.


SEO, professionell webbplats
och webbshop

Ifall du är i behov av, icke blott en professionell webbplats utan även SEO och/eller en webbshop är nyckeln till framgång att integrera dessa komponenter.

På så sätt ökar din synlighet samt skapar en gynnsam upplevelse för dina besökare.

Kontakta oss för skräddarsydda lösningar och investera i din tillväxt.

SEO, Professionell Webbplats och Webbshop

Våra tjänster

Beativ är en kreativ webbyrå som skapar, inte bara, snygga, utan även, effektiva webbplatser och webbshoppar för företag i alla storlekar och branscher. Vi erbjuder även SEO-tjänster för olika behov.

Vi förbättrar din digitala närvaro och hjälper dig att nå ut till din målgrupp.

Priser

Se nedan för information om våra tjänster och priser.

Webbplatser
och webbshoppar

Vi skapar webbplatser som ser bra ut, fungerar på alla skärmar, är enkla att använda samt anpassade till ditt varumärke, din verksamhet och din målgrupp. Därtill ser vi till att din hemsida är snabb, säker och lätt att underhålla.

Vi har tre olika prisnivåer för webbplatser: ”Startpaketet”, ”Tillväxtpaketet” samt ”Det skräddarsydda paketet”. Därutöver har vi en tjänst för att bygga webbshop och vi erbjuder även supportavtal.

Går till toppen ↑

Startpaketet

Vårt Startpaket passar dig som vill ha en enkel och professionell webbplats med upp till 5 sidor. Du får en mobilvänlig, responsiv design, ett kontaktformulär och ett proffsigt utseende. Perfekt för små eller nystartade företag som vill etablera sig online.

 • Webbplats med upp till 5 sidor.
 • Mobilvänlig, responsiv design.
 • Proffsigt utseende.
 • Kontaktformulär.

Tillväxtpaketet

För att boosta ditt företag online är Tillväxtpaketet optimalt. Speciellt framtaget för medelstora företag och etablerade varumärken som vill lyfta sin webbplats till nya höjder.

Få upp till 10 sidor med egen design och avancerade funktioner. Paketet inkluderar integration med andra tjänster, olika sidtyper som blogg och portfolio, samt avancerade funktioner som medlemsportaler och mobilanpassning. Du får också koppling till sociala medier och utbildning i redigeringsverktyget.

 • Anpassad design baserad på ditt varumärke.
 • Upp till 10 sidor.
 • Webbutveckling med responsiv design.
 • Avancerad design och grafik.
 • Fler sidtyper: T.ex. blogg eller portfolio.
 • Avancerade funktioner: T.ex. medlemsportal, integration med andra tjänster, mobilanpassning, sociala medier.
 • Utbildning i redigeringsverktyget.

Skräddarsytt paket

Det skräddarsydda paketet är för dig som vill ha en unik och avancerad webbplats med obegränsat antal sidor och specifika funktioner.

 • Skräddarsydd webbutveckling.
 • Obegränsat antal sidor, responsiv design.
 • Avancerade funktioner: Bokningssystem, integration med specifika system, blogg, sociala medier, analysverktyg, API-integrationer, medlemskap, forum.

Webbshop

Vi skapar e-handelsplattformar designade för att sälja dina produkter online. Med pålitliga system som WooCommerce eller Shopify anpassar vi din webbutik efter varumärke, verksamhet och målgrupp för användarvänlighet och säkerhet.

 • Design och utveckling av e-handelsplattform.
 • Produkthantering och betalningsintegration.
 • Anpassning efter varumärke och målgrupp.
 • Mobilanpassad.

Supportavtal

Vi erbjuder ett supportavtal för webbplatser som ger dig teknisk support, säkerhetsuppdateringar, innehållsuppdateringar, backup och återställning.

Dessa tjänster kan hjälpa dig att hålla din webbplats i toppskick och undvika problem och driftstopp.

 • Teknisk support.
 • Säkerhetsuppdateringar.
 • Innehållsuppdateringar.
 • Backup och återställning.

Går till toppen ↑

SEO

Vi hjälper dig att bli synlig i sökresultaten på Google och andra sökmotorer. Bland annat analyserar vi din webbplats, din marknad och dina konkurrenter. Vi använder beprövade och etiska metoder i syfte att förbättra din webbplatsrankning, trafik och konvertering. Likaså optimerar vi din webbplats för relevanta sökord och fraser. Därtill kan vi bygga länkar till din webbplats från andra kvalitativa och auktoritativa webbplatser. Sedan mäter vi och kommunicerar dina resultat samt ger dig en strategisk rådgivning. Vi har tre olika prisnivåer för SEO: ”Bas”, ”Plus” och ”Premium”.

För sökmotoroptimering tar vi betalt per månad med en uppsägningstid på tre månader. Anledning är att SEO-arbetet kräver en stor arbetsinsats i början och att det tar tid innan arbetet ger resultat.

SEO är en långsiktig process och det finns inga garantier för topplaceringar. Vi erbjuder bra priser, engagemang och en gedigen kunskap.

Få en kostnadsfri konsultation för att kartlägga era behov.

Baspaketet

SEO-paketet Bas är för dig som vill ha en grundläggande SEO-tjänst med on-page optimering av 10 webbsidor, analys av sökord och konkurrenter, månatlig rapportering och teknisk SEO-analys. Detta paket passar för nystartade företag eller småföretag med basbehov.

 • Riktar sig till: Nystartade företag eller småföretag med enklare behov.
 • On-page optimering av ca 10 webbsidor.
 • Analys av sökord och konkurrenter.
 • Teknisk SEO-analys.
 • Månatlig rapportering.

Pluspaketet

SEO-paketet Plus är för dig som vill ha en förbättrad SEO-tjänst med allt från SEO-paketet Bas plus on-page optimering av 20 webbsidor och länkbyggande. Detta paket passar för etablerade företag som vill öka sin synlighet och organiska trafik.

 • Riktar sig till: Etablerade företag som vill öka sin synlighet och antalet besökare på webbplatsen.
 • Allt från “Bas” paketet.
 • On-page optimering av ca 20 webbsidor.
 • Länkbyggande.

Premiumpaketet

SEO-paketet Premium är för dig som vill ha en avancerad SEO-tjänst med allt från SEO-paketet Plus inklusive on-page optimering av fler webbsidor, avancerad länkbyggningsstrategi och strategisk rådgivning. Detta paket passar för större företag med ambitiösa mål och utmanande konkurrenssituation.

 • Riktar sig till: Större företag med ambitiösa mål och utmanande konkurrenssituation.
 • Allt från “Plus” paketet.
 • On-page optimering av fler webbsidor.
 • Avancerad länkbyggningsstrategi.
 • Månatlig SEO-analys och strategisk rådgivning.

Går till toppen ↑


Professionell webbplats

Professionell webbplats

Drömmer du om en imponerande och professionell webbplats som speglar din verksamhet på bästa sätt?

Första intrycket räknas

Besökare tar bara några sekunder att bilda sig en uppfattning om din webbplats. Därför skapar en professionell design och användarvänlighet ett positivt första intryck.

Ökad tillit och trovärdighet

En snygg och välfungerande webbplats bygger förtroende. Besökare känner sig tryggare att interagera och göra affärer med ett företag som framstår som professionellt.

Bättre sökmotorprestanda

Sökmotorer värderar aspekter som webbplatsens hastighet, responsivitet och användarupplevelse. En professionell webbplats har högre chanser att rankas högt i sökresultaten.

Målgruppsanpassad kommunikation

När du vill skapa en professionell målgrupp är det klokt att anpassa din kommunikation till din målgrupp.

Vad Gör En Professionell Webbplats Unik?

Responsiv design och användarvänlighet

En professionell webbplats är responsiv, vilket innebär att den anpassar sig till olika enheter och skärmstorlekar. Användarvänlighet är avgörande i syfte att engagera dina besökare.

Lockande design

Utseendet spelar roll eftersom en webbplats med en modern och tilltalande estetik ger ett professionellt intryck. Bland annat kan du behålla besökarnas intresse med ett noggrant utval av grafiska element och layout.

Optimerad prestanda och hastighet

En snabb och optimerad webbplats är inte bara viktigt för användarupplevelsen utan påverkar också sökmotorrankningar. En professionell webbplats är alltid optimerad i syfte att prestera på topp.

Tydlig varumärkesidentitet

Färger, typsnitt och bilder kan du använda strategiskt i syfte att kommunicera företagets karaktär och värderingar.

Funktioner och interaktivitet

En professionell webbplats erbjuder inte bara information utan interagerar också med besökarna. Funktioner som kontaktformulär, chattstöd samt interaktiva element bidrar till att skapa engagemang.

Går till toppen ↑


Webbdesign Stockholm

Hur våra webbdesignlösningar fungerar

 1. Inledande konsultation: Vi börjar med en diskussion för att förstå dina mål, din målgrupp samt dina affärsbehov.
 2. Design och utveckling: Vi presenterar först en snabb skiss baserad på dina krav och ändrar designen efter dina önskemål.
 3. SEO-optimering: Ifall ni har köpt till en av våra SEO-tjänster, implementerar vi bästa SEO-praxis som en del av hemsidans uppbyggnad.
 4. Slutlig leverans: Efter tester samt godkännande från din sida levererar vi den färdiga webbplatsen.
Webbdesign Stockholm

WordPress

WordPress

Vi arbetar mestadels i WordPress.

WordPress är en öppen källkod-plattform för webbpublicering som miljontals webbplatser över hela världen använder.

Användarvänlighet

Även för de som inte är tekniskt kunniga är WordPress lätt att använda och underhålla.

Mångsidighet

Oavsett om du skapar en blogg, en företagswebbplats eller en e-handelsplattform, kan vi anpassa WordPress för att möta dina specifika behov.

Stort tema- och tilläggsutbud

Ett enormt utbud av teman och tillägg gör det möjligt att skräddarsy din webbplats samt lägga till funktioner utan djupa tekniska kunskaper.

SEO-vänlighet

WordPress är byggt med sökmotoroptimering i åtanke, vilket gör det enkelt att hantera metadata och andra SEO-aspekter.

Skillnad mellan wordpress.org och wordpress.com

När vi på Beativ pratar om WordPress så syftar vi på ett verktyg från wordpress.org som du har på ditt egna konto på ett webbhotell. Det finns även en tjänst på wordpress.com som erbjuder en liknande tjänst som Squarespace och Wix med integrerad hosting, men det är inte den WordPress vi syftar på. Dock bygger vi gärna din hemsida på wordpress.com om det är det du föredrar.


Squarespace

Ifall du föredrar kan vi bygga din webblats i Squarespace.

Squarespace är relativ enkel att arbeta i samt har ett brett utbud av designmallar.

Jämfört med WordPress så har Squarespace färre funktioner och färre möjigheter att skräddarsy designen.

Även i Squarespace går det bra att göra t.ex. en e-handelsplats, en blogg eller en portfolio.

Till skillnad från en webbplats från WordPress.org är hostingen, eller webbhotellet en del av Squarespaces plattform.

Squarespace

Wix

Wix

Liksom WordPress.com och Squarespace är Wix ett verktyg för att skapa webbplatser där webbhotell ingår.

Wix liknar Squarespace i användarvänlighet, men Wix har fler möjligheter att göra din webbplats unik. Även om Wix inte är lika avancerat som WordPress, ger det dig ändå massor av frihet att göra din webbplats precis som du vill ha den.

Ifall du redan har ett konto på Wix eller föredrar att vi skapar din webbplats där så hjälper vi dig.


Få en anpassad hemsida

Att få en anpassad hemsida ger dig möjlighet att:

 • Särskilja Dig från Konkurrensen: I en mättad marknad är det viktigt att sticka ut.
 • Optimera för Din Målgrupp: Eftersom varje bransch och målgrupp har sina unika behov är det bra att utforma hemsidan utifrån dina specifika krav.

Varför är det viktigt? En unik webbplats hjälper dig att sticka ut i mängden.

Hur det hjälper dig? När folk besöker din hemsida, ger den en känsla av vem du är och vad du gör. Effekten blir att de känner sig mer bekväma i att göra affärer med dig.

Få en anpassad hemsida

Professionell webbshop

Professionell webbshop

En professionell webbshop är icke blott en plats för att sälja produkter online utan även en plattform för ditt varumärke.

Anpassad design

En välutformad webbshop med tydliga köpknappar, enkel navigering och informativa produktbeskrivningar kan locka fler kunder samt öka försäljningen. Likaså är det viktigt att anpassa layouten till målgruppen.

Anpassning för alla enheter

Se till att din webbshop fungerar felfritt på alla som exempelvis mobiltelefoner och surfplattor. Annars får dina besökare en negativ användarupplevelse.

Säker och enkel betalning

En säker och smidig betalningsprocess är avgörande när du vill undvika övergivna kundvagnar.

Går till toppen ↑


Webbshop Stockholm

Beativ är ett Stockholmsbaserat företag men vi skapar också webbshoppar åt kunder i hela landet och även i andra länder.

Vi hjälper er att generera konverteringar och att öka dina intäkter.

Varför en webbshop? Önskar du att din butik skulle vara öppen 24/7? En webbshop kan göra det möjligt efersom den är öppen dygnet runt.

Fördelar med en webbshop:

 • Öppet dygnet runt.
 • Ökad försäljning.
 • Nå en bredare kundkrets.
 • Inga lokalhyror.
 • Ge kunderna möjlighet att handla var de än befinner sig, oavsett om de är på bussen eller i soffan hemma.
Webbshop Stockholm

E-handelslösningar

E-handelslösningar

När du vill sälja varor eller tjänster på Internet behöver du en bra e-handelslösning. Vilken lösning som är bäst för dig är beroende på hur dina behov ser ut. Ifall du vill synas bättre i sökmotorer, ha kontroll över din webbshop och jobba med andra delar av din hemsida så är WooCommerce ett bra val.

Om du har många produkter, behöver hantera lager och vill ha extra fokus på att ha en stabil och säker plattform, då kan Shopify vara ett bra alternativ. Det finns också många andra e-handelslösningar som vi kan hjälpa dig att välja mellan.


WooCommerce

När vi skapar webbshoppar gör vi på Beativ de flesta i WooCommerce. Anledningen är att WooCommerce är ett flexibelt och användarvänligt tillägg i WordPress. Ifall du vill ha full kontroll är WooCommerce ett passande alternativ.

 • Användarvänlighet: Med dess intuitiva gränssnitt kan även nybörjare enkelt skapa och hantera sina webbutiker.
 • Flexibilitet: WooCommerce anpassar sig efter dina behov samt tillåter skräddarsydda lösningar för olika verksamheter.
 • Kraftfulla Tillägg: Ett brett utbud av tillägg och plugins ger extra funktionalitet samt anpassningsmöjligheter.
 • Säkerhet: Med regelbundna uppdateringar samt ett starkt community erbjuder WooCommerce en säker plattform för online-transaktioner.
WooCommerce

Shopify
Shopify

Shopify är en plattform som gör det möjligt att sälja sina varor online.

Du kan anpassa din butik med olika teman och tillägg, hantera beställningar, ta emot betalningar samt marknadsföra dina produkter på sociala medier eller via e-post.

Shopify hjälper också till med att hålla koll på lager och frakt, så att du kan fokusera på att skapa och sälja dina varor.

Med Shopify betalar du en månadsavgift för att använda deras tjänster, till skillnad från WooCommerce, som är ett gratis plugin.

Shopify kräver mindre tekniska kunskaper i jämförelse med andra liknande pattformer. I synnerhet om man nöjer sig med de funktioner som finns tillgängliga från start.


Sökmotoroptimering

Majoriteten av internetanvändarna använder sökmotorer som exempelvis Google för att söka efter produkter, tjänster och information. Av den anledningen kan du locka potentiella kunder till din webbplats genom att arbeta med sökmotoroptimering.

Med andra ord hittar dina kunder dig när de söker efter det du har att erbjuda. När du däremot annonserar på sociala medier är det risk att du når många som inte är din målgrupp.

En högre placering i sökresultaten innebär ökad exponering för din webbplats och därmed fler klick och besökare. Detta kan i sin tur leda till ökad trafik, fler leads och en potentiellt ökad försäljning för ditt företag.

Sökmotoroptimering

Går till toppen ↑


SEO Stockholm

SEO Stockholm

För företag som verkar på en lokal marknad är lokal SEO avgörande för att attrahera lokala kunder samt öka försäljningen. Det är nämligen svårt att få bra placeringar i Google-sökningar på mer generella sökord. Dessutom är det vanligt att man söker efter produkter och tjänster i kombination med ett lokalt sökord.

Beativ är i Stockholm. Här är det stor konkurrens inom alla branscher, vilket gör det ännu viktigare att optimera din webbplats för lokal söktrafik. Samma logik gäller oavsett var du bor någonstans. Därför kan du ta hjälp av oss för att bli synlig i lokala sökresultat och locka nya kunder till din verksamhet.


Optimera för sökmotorer

SEO, eller sökmotoroptimering, är nyckeln till att öka synligheten på sökmotorer samt locka relevanta besökare till din webbplats.

Nyckelkomponenter i SEO:

 1. Sökordsforskning: Identifiera relevanta sökord och fraser som din målgrupp använder när de söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder.
 2. On-page SEO: Optimering av webbsidans innehåll, meta-taggar, rubriker och länkstruktur i syfte att göra det lättare för sökmotorer att indexera och förstå din webbplats.
 3. Off-page SEO: Byggande av länkar och skapande av externa referenser till din webbplats i syfte att öka dess auktoritet och trovärdighet.
 4. Teknisk SEO: Optimering av tekniska aspekter av din webbplats, såsom laddningstid, mobilvänlighet och säkerhet, för att förbättra användarupplevelsen och öka sökmotorernas förtroende för din webbplats.
Optimera för Sökmotorer

Digital Marknadsföring
Digital marknadsföring

Sammanfattningsvis är digital marknadsföring ett mer övergripande begrepp. Exempelvis kan det handla om att stärka sitt varumärke via sökmotorer, sociala medier, e-post eller andra webbplatser.

Bland annat är sökmotoroptimering (SEO) en del av en digital marknadsföring. På Beativ arbetar vi mestadels med on-page SEO men vi hjälper er med det mesta inom digital marknadsföring. Likväl kan vi hjälpa er med annan typ av marknadsföring såsom annonsering via sociala medier eller nyhetsbrev.

Med digital marknadsföring kan företag nå potentiella kunder över hela världen, öka varumärkesmedvetenheten samt skapa lojala kundrelationer.


Content marketing

Content marketing, vilket innebär att du skapar och distribuera relevant och värdefullt innehåll, är en central del av digital marknadsföring

När du skapar engagerande blogginlägg, artiklar, videor och sociala medieinlägg kommer fler i kontakt med ditt företag. Därmed ökar trafiken till din webbplats och genererar kvalificerade leads.

Innehållsmarknadsföring handlar inte bara om att skapa innehåll, utan också om att skapa kvalitativt innehåll som engagerar och konverterar. Till exempel kan du skapa guider, tutorials, case-studier och annat innehåll som svarar på kundens frågor och löser deras problem. På så sätt blir innehållet relevant och värdefullt för din målgrupp.

Content Marketing

Konverteringsoptimering
Konverteringsoptimering

Att omvandla besökare till kunder

När någon utför en önskad handling på din webbplats, såsom att göra ett köp, anmäla sig till ett nyhetsbrev eller fylla i ett formulär, så utför den personen en konvertering.

Ju högre konverteringsgrad desto högre värde får du från varje besökare som kommer till din webbplats. I stället för att enbart fokusera på att öka trafiken till din webbplats, kan du genom konverteringsoptimering maximera utdelningen av din investering.

Ju mer du anpassar din webbplats efter dina besökares behov och beteenden desto mer engagerande och effektiv blir användarupplevelsen. Alltså ökar chanserna till konvertering.


Webbplatsunderhåll
och support

Webbplatsunderhåll och support för en smidig online-verksamhet

I syfte att säkerställa att din webbplats alltid är i toppskick erbjuder vi på Beativ professionella webbplatsunderhålls- och supporttjänster. Några av fördelarna med vårt supportavtal är bland annat:

Proaktiv hantering

Vi Identifierar och hanterar potentiella problem innan de påverkar din webbplats negativt.

Tids- och kostnadsbesparingar

Fokusera på din verksamhet medan vi tar hand om tekniska detaljer.

Teknisk support och säkerhetsuppdateringar

Känn dig trygg medan vi utför regelbundna säkerhetsuppdateringar.

Webbplatsunderhåll och Support

Går till toppen ↑


Kontakta oss

Kontakta oss

Kontakta oss för professionell webbutveckling och SEO-tjänster i Stockholm

På Beativ erbjuder vi skräddarsydda och professionella tjänster inom webbutveckling samt sökmotoroptimering (SEO) för att maximera din synlighet på nätet.

Med anledning av att vi är specialiserade på WordPress är vi bra på att utveckla skräddarsydda lösningar.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och mål.

Går till toppen ↑

Läs mer om vad en webbyrå arbetar med.

Kontakt
close slider