WordPress design Stockholm

WordPress design Stockholm

WordPress design Stockholm
.
Vad vi erbjuder

Attraktiv och responsiv WordPress design Stockholm

Beativ utvecklar och förbättrar WordPress design Stockholm och webbutiker i WooCoommerce. För vi är en webbyrå med passion och kreativitet.

Beativ skapar förutsättningar för din affärsutvidgning. Din webbplats är ditt första intryck och ditt företags ansikte mot världen.

På Beativ har vi gjort projekt i olika innehållshanteringssystem (CMS). Vi föredrar dock att arbeta med WordPress som CMS.

Om WordPress

WordPress är lätt att använda vilket innebär att våra kunder enkelt kan lägga till eller redigera innehåll. I WordPress är designen av din webbplats 100% anpassningsbar.

WordPress är en programvara designad för alla, som betonar tillgänglighet, prestanda, säkerhet och användarvänlighet. Det är enkelt och förutsägbart så att du enkelt kan komma igång. WordPress erbjuder också kraftfulla funktioner för tillväxt och framgång.

Din webbplats kommer att vara användarvänlig och tillgänglig, samt fullt kompatibel med alla webbläsare, surfplattor och smartphones.

Med andra onlineverktyg betalar du en månadsavgift för att redigera och visa ditt innehåll. WordPress är en öppen, fristående webbplatsplattform centrerad kring innehåll. WordPress är webbläsarbaserat vilket innebär att du kan hantera din webbplats från vilken dator som helst.

Du behöver inte kunna något kodspråk för att arbeta med design och innehåll.
Om du är intresserad av sökmotoroptimering är WordPress ett perfekt verktyg. Google gillar WordPress för sin enkla kodning, metabeskrivningar, titlar och nyckelord.

När du anlitar oss börjar vi med att kartlägga dina mål för vad du vill kommunicera och för utformningen av din webbplats. Slutligen får du en webbplats som ser bra ut och lockar nya kunder. Vi kommer också att lära dig hur du gör ändringar och uppdateringar på din webbplats.

Om du behöver en webbshop kommer vi att bygga den åt dig i WooCoommerce. WooCoommerce är ett gratis, flexibelt och anpassningsbart plugin för WordPress med alla viktiga funktioner.

Kontakta oss

Läs mer om WordPress

    [honeypot email]

    Vi kommer att svara dig inom kort.